• Bëhuni gati për një eksperiencë të paharrueshme në Xhade Fest, i cili do të mbahet në datat 28-29-30 Korrik në Preshevë. Ky festival i dedikohet rinisë, artit dhe kulturës, duke premtuar tre ...
  • Dita e dytë e Akademisë për Politika Publike & Sociale vazhdoi me ideologjitë politike ⬅️ 😀 ➡️ Sot, pedagogu i Departamentit të Shkencave Politike në Universitetin e Tiranës, Arlind Qori, trajtoi definicionet ...
  •   Ju bëjmë thirrje subjekteve politike dhe kandidateve për zgjedhjet lokale të tregojnë përgjegjshmëri me simbolikat që përdorin gjatë fushatës elektorale të cilat dëmtojnë rëndë moralin e fëmijëve dhe nxisin krijimin e ...

Entertainment

Bëhuni gati për një eksperiencë të paharrueshme në Xhade Fest, i cili do të mbahet në datat 28-29-30 Korrik në Preshevë. Ky festival i dedikohet rinisë, artit dhe kulturës, duke ...

Don't Miss

118
0

Bëhuni gati për një eksperiencë të paharrueshme në Xhade Fest, i cili do të mbahet në datat 28-29-30 Korrik në Preshevë. Ky festival i dedikohet rinisë, ...

Latest Articles

Load More