• Instituti i Studimeve Sociale dhe Humane dënon me forcë vendimin e kryetarit të komunës Predappio, i cili ka mohuar dhënien e  një kontributi prej 370 euro për pjesëmarrjen e dy studentëve në ...
  • A jeni te interesuar te perfshiheni ne procesin e ndertimit te nje zhvillimi te qendrueshem ekonomik permes turizmit ne Shqiperi? Atehere, mos e humbisni rastin dhe aplikoni per Shkollen nje javore qe ...
  • Nga Leart Kola Albin Kurti i fitoi zgjedhjet në Kosovë. Kjo është përgjigjja për të gjithë ata, që mundohen të zhvlerësojnë këtë fitore duke bërë llogaritë me faktin, që VV mori më ...

Entertainment

Instituti i Studimeve Sociale dhe Humane dënon me forcë vendimin e kryetarit të komunës Predappio, i cili ka mohuar dhënien e  një kontributi prej 370 euro për pjesëmarrjen e dy ...

Don't Miss

100
0

Instituti i Studimeve Sociale dhe Humane dënon me forcë vendimin e kryetarit të komunës Predappio, i cili ka mohuar dhënien e  një kontributi prej 370 euro ...

Latest Articles

Load More