Entertainment

Tirana – ‘Qyteti Bashkëpunues i përbashkët’ Asambleja Qytetare në Njësinë 6. Diskutimet u zhvilluar midis Institutit të Studimeve Sociale dhe Humane dhe përfaqësueseve nga komuniteti, si nxënës dhe studentë, pensionistë, ...

Don't Miss

48
0

Tirana – ‘Qyteti Bashkëpunues i përbashkët’ Asambleja Qytetare në Njësinë 6. Diskutimet u zhvilluar midis Institutit të Studimeve Sociale dhe Humane dhe përfaqësueseve nga komuniteti, si ...

Latest Articles

Load More